Стая с изчистен дизайн с бели столове и врата и сиви стени

Как да изберете интериорна врата

Човек е нужно доста внимателно да персонализира интериора в собствения си дом, за да се чувства добре, както и горд с него. Много добър вариант за обстановката във Вашето жилище, е когато се подменят всички интериорните врати. Актуализирайте идеите си с някои наши вдъхновяващи предложения за интериорните врати.

Малки помещения – има решение и за тях

Когато помещението е доста малко, най-добрият и практичен вариант е плъзгаща врата, именно така ще осигурите място. Има уникални модели с дървесен или друг мотив, които ще направят огромна разлика в положителна посока за пространството. В днешно време не нужно да си поставяте ограничения, защото в предлагането съществува богат набор от различни предложения.

Те могат да бъдат поставени в жилището, а ако покритието им го позволява, когато Ви доскучаят ги боядисвате в нов цвят. Имате избор от различни цветове, но ако се спрете на цвят в тъмен нюанс, може да блокирате всеки от тях с акцент, например лайсна от месинг или хром. В днешно време е доста търсен и ретро стилът, който наистина изглежда доста добре, създавайки ефект върху целия интериор.

Помещения с влага – специални модели врати

Най-добрият и желателен вариант, където има влага е алуминиевата или PVC вратата, предимно за баня и мокро помещение. Добрите вести са, че има прекрасни решения от алуминиеви врати с огледало от вътрешната страна на банята, а от към коридора с фурнир, идентичен с другите интериорни врати. Няма как да не забележите, колко различни и по-красиви са, от тези които всички знаем.

Интериорни врати с качествено покритие

Интериорни врати с ламинатна повърхност, биха били отлични за дълга експлоатация. Нашите врати Гама предлагат точно това – 3D полипропиленов ламинат, устойчив на температура, влага и надраскване.

Серия Граде се отличават с покритие в два класа на издръжливост. Светлата гама предлага висока устойчивост при ежедневно ползване и надраскване, а тъмната гама спокойно може да се постави и във влажни помещения.

Интериорни врати с различен стил

Интериорните врати е напълно възможно да се комбинират хармонично, без значение дали са със стъкло или плътни.

Врата със стъкло е напълно удачна за:

  • кухня;
  • хол;
  • трапезария.

Това е така, защото ще доставят светлина в коридора, както и по-загадъчен вид на помещението, което е много по-добър вариант, в сравнение с един изцяло плътен модел.

Моделите – плътни или с фрезовка са за следните помещения:

  • спалня;
  • WC;
  • детска стая.

Не поставяйте там, в никакъв случай, стъклен модел с прозрачно стъкло, все пак това са пространства за лично ползване.

В днешно време нещата са много по-удобни и лесни, отколкото преди. Тогава трябваше да се обикаля по магазини, за да се избере цвят, вариант на модел врати, а сега най-лесният и удобен начин да го направите, е да пазарувате или разгледате сайта ни. Там има множество модели, цветове и врати с различни фрезовки. Харесайте и заповядайте на място, ние ще свършим останалото!

Comments for this post are closed.