Interiorno Obzavezhdane

Подмяна на счупено стъкло при интериорните врати

Предимствата на вратите със стъкло

Интериорните врати обикновено биват със стъкло, с плътно крило или с красива фрезовка. Вратата със стъкло осигурява на жилището простор и светлина. В зависимост от личните предпочитания стъклото може да е релефно, огледално или бяло матирано. Предимствата пред плътните модели са очевидни по отношение на достъпа на светлина, красивият външен вид, който действа положително и доста зареждащо за уютната обстановка в дома.

Прочетете повече

Отворена входна врата с ключ

Как да изберете подходяща входна врата за вашата къща

Избирайки входна врата за Вашата къща, ще трябва да обърнете внимание не само на подходящия дизайн, но и на сигурността. Тя трябва да бъде пречка срещу влизане с взлом, но също така трябва да бъде и достатъчно здрава, за да издържи на външните атмосферни влияния – силна слънчева светлина, вятър и градушка. Обръщайки внимание на тези качества, би трябвало внимателно и да проучите материалът, използван за направата вратата и да сте напълно спокойни, че той ще издържи.

Прочетете повече

Отворена врата с видима брава

Брави – видове и характеристики

Има два вида ключалки за врати: магнитни брави и брави с железен или пластмасов език. Нека разгледаме всеки тип поотделно.

Брави с железни езици

Бравите с железни езици са конвенционални механични фиксиращи ключалки, когато езикът е направен от метал. Имат дълъг живот на безпроблемно ползване. Недостатъкът им е шумът – звукът, който е наличен при щракване на механизма, както и полукръглата част на ключалката, която е забележима върху рамката на вратата. Този елемент предпазва рамката на вратата от контакт с металния език. Някои купувачи не харесват факта, че е визуално видим.

Прочетете повече

Стая със сиви стени, тъмен под и бяла врата.

Променете дома си с интериорни врати Гама

Домът изисква специалното отношение, касаещо преди всичко интериора. Определяща роля в него имат вътрешните врати. Причината за смяната им е мотивацията на хората за по-красив дом и свежа промяна.

Прочетете повече

Стая с изчистен дизайн с бели столове и врата и сиви стени

Как да изберете интериорна врата

Човек е нужно доста внимателно да персонализира интериора в собствения си дом, за да се чувства добре, както и горд с него. Много добър вариант за обстановката във Вашето жилище, е когато се подменят всички интериорните врати. Актуализирайте идеите си с някои наши вдъхновяващи предложения за интериорните врати.

Прочетете повече

Врата със стъклени квадрати модел Цвингер

Интериорна врата Цвингер – вдъхновение

Красивият и разчупен модел, притежаващ интериорна врата „Цвингер“ на серия Граде, носи изяществото на замъка, на който е кръстена. Всеки ръб, всяка декорация и елемент са изпипани до съвършенство. За идеален завършек на изключителния дизайн, създателите на модела са поставили стъкло, което със своя релеф допълва цялостната визия на вратата. Но откъде идва вдъхновението за създаването на тази перла в короната на Граде?

Прочетете повече

интериорна врата спалня

Доверете се на професионалистите при избор на врати

Не може човек да знае всичко и да може всичко, така е и с вратите. Изберете мястото, от което ще закупувате Вашите врати, въз основа на това, какво предлагат те, но не само като модели. Най-добрият вариант е фирмата да извършва затворен кръг на работа, така ще бъде много по-добре за Вас, защото ще имате възможност всичко да заявите на едно място, така ще спестите време и средства.
Прочетете повече

Двуетажна къща

Каква врата да изберете за Вашата къща

Видът на входната врата, понякога предполага, че тя задължително трябва да се подмени с нова. Особено, когато се касае за къща, изникват купища въпроси в съзнанието Ви. Най-вече, дали съществуват такива врати, които да Ви предложат хубаво качество и дълги години издръжливост. Тази информация е от първостепенно значение, защото входните врати за монтиране навън, са изложени на всякакви атмосферни влияния, на които една стандартна входна врата не би издържала.

Прочетете повече

Коледна украса на врата и зелени борчета

Входна врата – подарък за Коледа

На прага на един от най-хубавите и чакани от всички християни празник сме, а именно – Рождество Христово или още познат като Коледа. Това е време от годината, в което всеки с нетърпение чака да види какъв подарък има за него под елхата. От малки до големи, радостта от предстоящите празници прекарани вкъщи с цялото семейство е невероятна. Може би, до този момент не сте се замисляли, но покупката особено на входна врата като подарък е едно от най-гениалните неща, които бихте могли да се сетите и точно в тази статия ще Ви обясним защо.

Прочетете повече

Пет звезди качество

Особености на интериорни врати от серия Gradde

Серията Gradde обхваща интериорни врати със завидно качество. Вратите са особени с това, че при тях има много голям избор откъм цветове, пълнежи, модели, дръжки, каси. Gradde предлагат и поръчкови модели, където купувача има възможност да избира между всякакви вариации фрезовки, метални елементи, комбинации от прозорчета и т.н.

Прочетете повече