Модни аксесоари за врати

Аксесоари за врати

Аксесоарите за врати обикновено са нещата, за които се сещаме, когато решим да избираме и купуваме врати. Те обаче не са за подценяване и могат не само да подобрят цялостния външен облик, но и да бъдат изключително полезни. Ето няколко идеи, от които можете да изберете и своите малки неща за вратите. Прочетете повече

„Състав” на интериорните врати

В живота ни в момента има прекалено много вещи както за дома, така и за работата ни и много често ние не си даваме сметка какво всъщност представляват те в детайли. Много хора, които не са се сблъсквали с покупка, продажба, производство, подмяна или монтаж на интериорни врати, ще останат изненадани от колко много „неща” се нуждае една врата, за да извършва дейността си на „врата”. В тази статия ще Ви запознаем със съставните елементи на една интериорна врата.

Прочетете повече
istockphoto 660162684 612x612 1

Интериорна бяла врата

Модерният дизайн е мислене извън кутията, непрекъснат парадоксален подход към всеки мебелен атрибут и други аксесоари, предназначени да направят вашия дом уникален и неподражаем. Всеки, който иска да създаде нещо изключително, обръща внимание , които в някои интериори се превръщат в ярък акцент.

Новост в областта на дизайна са интериорните врати в бели цветове. Имаше времена, когато белите врати се свързваха изключително с държавни институции като болници и училища, но сега това е наистина поразителен елемент от всеки дизайн.

Прочетете повече

Gradde Zwinger SanDiego 1

Интериорни врати с високо качество – Граде

На почти всеки от нас се е налагало да сменя интериорните врати в дома си. Когато дойде този момент трябва внимателно да обмислите критериите, по които ще ги изберете. За щастие в днешно време изборът е голям и този пазар предлага много възможности. Разнообразието от цветове и шарки е огромно, но на първо място трябва да обърнете внимание на качеството. Все пак не са нещо, което се сменя често, така че внимателно проучете какво се предлага и обърнете внимание на материала, от който са направени.

Прочетете повече

Врата с висока сигурност

Каква е разликата между входните врати към къща и апартамент?

Думата врата, според етимологичните речници, влезе на съвременен език от праславянския и означаваше „портата на двора“. Общото значение е запазено до наши дни. Въпреки това обхватът през последните десетилетия се е увеличил значително. Сега на купувача се предлагат пожарни метални врати, вестибюл, достъп, с термично счупване, за къща, вила или градски апартамент.

Прочетете повече

Праг на интериорна врата

Предимства и недостатъци при монтирането на праг за вътрешна врата

Пространството между пода и вратата е мястото, през което топлината излиза от стаята, външни звуци проникват вътре. Този вид проблем може да бъде решен чрез поставяне на праг. Въпреки това, наличието на такъв елемент има както предимства, така и някои недостатъци. За да се сведе до минимум вероятността от възможни неудобства, се препоръчва да се вземат предвид някои важни моменти.

Прочетете повече

Хармония между вратите и пода

Как да изберем подходящи врати спрямо интериора

Съобразно интериора и стила, на който сте заложили, вратите Ви могат да бъдат по-незабележими или обратното – именно те да са един от акцентите Ви в дома. Несъмнено между вратите и пода трябва да има някакви сходни качества, не само, защото взаимно се допълват, а и поради факта, че са онези детайли в апартамента, които се подменят по-рядко в сравнение с всичко останало в дома. Изборът на качествени интериорни врати изглежда трудна задача, тъй като на пазара преобладава голямо разнообразие от модели, материал на изработка и цветове. Тук на помощ обаче идват някои правила, които ще Ви съдействат при правилния подбор на тези елементи.

Прочетете повече

Модерна входна врата

Намиране на Вашия перфектен стил за входната врата

Входната Ви врата създава не само приветлив вход за Вашите гости, но и задава стила на цялата Ви къща. Може да Ви изненада, но стилът на входната врата може да бъде почти толкова разнообразен, колкото стилът на друга функция за декориране на интериор или екстериор. Колониални, традиционни, занаятчии, модерни и други – имате толкова много възможности за входни врати, от които да избирате.

Прочетете повече

Бяла интериорна врата

5 Прости правила с вашата половинка да изберете точната врата

  1. Пазарното проучване е необходимо – живеем във време, в което всеки човек може да провери каквото пожелание само чрез своя смартфон. Трябва да набележите няколко модела, които бихте искали да видите на място, да разгледате къде и как вървят цените, какъв е вноса, срокът на гаранцията, период на доставка и цената на монтажните услуги. Естествено е с Вашата половинка да сте на различни позиции и ако някой модел, който само единият харесва е добре вторият да бъде убеден с аргументи и разбира се една мила усмивка, придружена със заветното: „много, много, много моля …няма да искам повече рокли до края на месеца”.
    Прочетете повече