Врата със стъклени квадрати модел Цвингер

Интериорна врата Цвингер – вдъхновение

Красивият и разчупен модел, притежаващ интериорна врата „Цвингер“ на серия Граде, носи изяществото на замъка, на който е кръстена. Всеки ръб, всяка декорация и елемент са изпипани до съвършенство. За идеален завършек на изключителния дизайн, създателите на модела са поставили стъкло, което със своя релеф допълва цялостната визия на вратата. Но откъде идва вдъхновението за създаването на тази перла в короната на Граде?

Прочетете повече

интериорна врата спалня

Доверете се на професионалистите при избор на врати

Не може човек да знае всичко и да може всичко, така е и с вратите. Изберете мястото, от което ще закупувате Вашите врати, въз основа на това, какво предлагат те, но не само като модели. Най-добрият вариант е фирмата да извършва затворен кръг на работа, така ще бъде много по-добре за Вас, защото ще имате възможност всичко да заявите на едно място, така ще спестите време и средства.
Прочетете повече

Двуетажна къща

Каква врата да изберете за Вашата къща

Видът на входната врата, понякога предполага, че тя задължително трябва да се подмени с нова. Особено, когато се касае за къща, изникват купища въпроси в съзнанието Ви. Най-вече, дали съществуват такива врати, които да Ви предложат хубаво качество и дълги години издръжливост. Тази информация е от първостепенно значение, защото входните врати за монтиране навън, са изложени на всякакви атмосферни влияния, на които една стандартна входна врата не би издържала.

Прочетете повече

Коледна украса на врата и зелени борчета

Входна врата – подарък за Коледа

На прага на един от най-хубавите и чакани от всички християни празник сме, а именно – Рождество Христово или още познат като Коледа. Това е време от годината, в което всеки с нетърпение чака да види какъв подарък има за него под елхата. От малки до големи, радостта от предстоящите празници прекарани вкъщи с цялото семейство е невероятна. Може би, до този момент не сте се замисляли, но покупката особено на входна врата като подарък е едно от най-гениалните неща, които бихте могли да се сетите и точно в тази статия ще Ви обясним защо.

Прочетете повече

Пет звезди качество

Особености на интериорни врати от серия Gradde

Серията Gradde обхваща интериорни врати със завидно качество. Вратите са особени с това, че при тях има много голям избор откъм цветове, пълнежи, модели, дръжки, каси. Gradde предлагат и поръчкови модели, където купувача има възможност да избира между всякакви вариации фрезовки, метални елементи, комбинации от прозорчета и т.н.

Прочетете повече

Антре коледна декорация входна врата

Входната врата обича декорацията

Входовете на вратите са зоните, където започва декорацията на къщата. Докато декорирате тази зона, е изключително важно да я направите в стил съответстващ, нa тази вътре в дома. Въпреки, че всяка стая в къщата се оценява по отделно, когато се гледа цялостно, декорацията на дома трябва да отразява определен стил и да привлича възприятието за цялостно обединение на пространството. Напоследък се произвеждат много различни декоративни предмети за домовете, те са в модерен стил с функционална насоченост.

Прочетете повече

Жилищни блокове

Подмяна на интериорни врати в панелни жилища

Доста голям процент от жилищата в момента, особено в по-големите градове, са панелните жилища или разговорно познати като „панелки”. Изработени са под определен стандарт от преди 50-60 години. Първите такива сгради са построени в края на 50-те години, в квартал в София. Строителството стартира по разработки на Института за типизация и индустриализация на строителството от стандартни стоманобетонни елементи (панели).

Прочетете повече

Модни аксесоари за врати

Аксесоари за врати

Аксесоарите за врати обикновено са нещата, за които се сещаме, когато решим да избираме и купуваме врати. Те обаче не са за подценяване и могат не само да подобрят цялостния външен облик, но и да бъдат изключително полезни. Ето няколко идеи, от които можете да изберете и своите малки неща за вратите. Прочетете повече

„Състав” на интериорните врати

В живота ни в момента има прекалено много вещи, както за дома, така и за работата ни и много често ние не си даваме сметка какво всъщност представляват те в детайли. Много хора, които не са се сблъсквали с покупка, продажба, производство, подмяна или монтаж на интериорни врати, ще останат изненадани, от колко много „неща” се нуждае една врата, за да извършва дейността си на функционално. В тази статия ще Ви запознаем със съставните елементи на една интериорна врата.

Прочетете повече