Пет звезди качество

Особености на интериорни врати от серия Gradde

Серията Gradde обхваща интериорни врати със завидно качество. Вратите са особени с това, че при тях има много голям избор откъм цветове, пълнежи, модели, дръжки, каси. Gradde предлагат и поръчкови модели, където купувача има възможност да избира между всякакви вариации фрезовки, метални елементи, комбинации от прозорчета и т.н.

​Цветове

Цветовете на интериорни врати Граде

Вратите от тази серия предлагат 6 различни цвята. Четири от тях са от по-светлата гама – Дъб Вераде, Ясен Вералинга, Сибирска Лиственица, Шведски дъб и два от по-тъмната – Череша Сан Диего и Орех Рибейра. Този факт е допълнителен плюс, даващ на клиентите, възможността да експериментират. Но как да изберете цвят на интериорните врати? – задача, която с Gradde няма да е никак трудна, предвид многото опции и модели предлагани от серията, във всичките шест цвята.

​Покритие

Вратите спадащи към цветовете от светлата гама са с покритие А+, а тези от тъмната с А++. Покритието им е влагоустойчиво, което позволява вратите да бъдат използвани и в мокри помещения, стига те да не бъдат мокрени директно. Тук е моментът да Ви информираме и за прекрасните модели за баня, с които ще избягате от студеното излъчване на алуминия. Ние ще Ви изненадаме с варианти, които да бъдат точно същите като останалите Ви интериорните врати.

​Изолационен пълнеж

В зависимост от притежавания пълнеж, се предлагат три типа крила. Такива с пчелна пита, които са по-леки от останалите и са добри в изолирането на шум и температура, такива с перфорирано ПДЧ, които са по-тежки и такива, които са сглобени от елементи, без никакъв пълнеж. Последните са най-тежките и единствените от трите вида, които не могат да се направят с плъзгащ механизъм, защото са прекалено масивни. Попитайте ни за възможностите!

​Особености на крилата и касите

Материалът на вратите е с доказано качество – HDF. Крилата Gradde са с фалц, което означава, че вратата приляга върху касата си, вместо да влиза директно в нея. Заради това имат предварително определена посока на отваряне, съответно с дясна или лява ориентация. Ръбовете на крилата са заоблени, правейки ги да изглеждат по-стилни. Вратите, които имат остъкляване, се предлагат с два типа прозорци – Чинчила и Бял мат, които са характерни за определени модели.

Вратите могат да бъдат с каса, която има възможност да се регулира или с покриваща каса Панел. При последния вариант трябва да се съобрази денивелацията на металната каса, а именно, че тя не трябва да превишава 1-1,5 см, защото в такъв случай няма да може да се направи идеален и правилен монтаж.

​Аксесоари и обков

Пантите тук са осеви. Те предлагат голямо разнообразие от дръжки, както и три типа брави. Бравите са с PVC език и могат да бъдат три типа – със стандартен патрон, със секретен или WC, с върток и имат посока на отваряне. Дръжките варират от различни модели иноксови, до такива с лайсна с цвета на вратата.

Сами виждате, че с тези интериорни врати, ще постигнете, както един вълнуващ вид за жилището си, но и качество, което ще оцените още повече през годините!

Comments for this post are closed.