Interiorni Vrati Izbor Cvyat

Как да направим правилен избор, избирайки цвета на интериорните си врати?

При стартиране на ремонт за едно семейство, започват да се появяват много емоции, избори и преживявания.

Най-приятната част от започналото обновяване на дома ни е да избираме интериора, а винаги вратите са акцента на всяка стая.  Интериорните врати допълват жилището и го правят още по-уютно.

Избор на врата

В наши дни, избора от врати на пазара е доста голям. Предлагат се най-различни модели, цветове, шарки, стъкла, фрезовки и др. В зависимост от стила, който сте избрали за дома си можете да се сдобиете и с точната врата за Вас. Стиловете също са доста като вариации.

Интериорни врати – цветове

Цветовете при обзавеждането могат да бъдат в различни комбинации. Най-често избираните съчетания между подова настилка, цвят на стените, мебелите и вратите са да бъдат в топлата гама. Разбира се, има и по-смели клиенти, които избират по-неутрални цветове за настилка и боя, а вратата и мебелите да бъдат по-контрастиращи и да станат перфектен акцент към едно помещение.

Ако искаме да заложим на сигурното и да нямаме притеснение, че визуално няма да си подхождат цветовете в дома ни може да заложим да направим подовата настилка и интериорната врата в един цвят или в доста сходни. Това разбира се, по никакъв начин не означава, че „не ни стиска“, защото може да си поиграем с цветовите нюанси в нашия интериор. Други решения са да направим пълен контраст между ярки стени, тъмен под и светла врата или може да е и обратната комбинация.

Друг сигурен подход е интериорна бяла врата, която би Ви дала пълно спокойствие, че няма да сбъркате със съчетаването. Бялото е класика, подхождаща си на практика с всичко.

Решения при избор на цвят за интериорната врата

Доста голяма част от клиентите са чули или чели по различни блогове и саитове, че е първото правило при правене на избор за интериорните ни врати е да са същият цвят като входната. Това определено е едно интересно решение, което ако изберете ще бъде по-сигурно, че няма да се изгуби цветовото напасване в дома Ви.

Бъдете индивидуалисти, заложете на себе си и личния избор на първо място. Пазарът е голям, предложенията са много и в различни съчетания. Нали все пак, знаете 100 семейстава  – 100 различни жилища. Най-важното е всеки да се чувства уютно, комфортно и времето вкъщи да му носи спокойствие. Направете избора заедно с близките си хора, за да си личи хармонията вкъщи още от „вратата”.

Comments for this post are closed.