istockphoto 660162684 612x612 1

Интериорна бяла врата

Модерният дизайн е мислене извън „кутията“, непрекъснат парадоксален подход към всеки мебелен атрибут и други аксесоари, предназначени да направят Вашият дом уникален и неподражаем. Всеки, който иска да създаде нещо изключително, обръща внимание и на вратите, така в някои интериори те се превръщат в ярък акцент.

Новост в областта на дизайна са интериорните врати в бели цветове. Имаше времена, когато белите врати се свързваха изключително с държавни институции като болници и училища, но сега това е наистина поразителен елемент от всеки дизайн.

В бялото се крие символика

Цветът носи със себе си:

  • аристокрация;
  • нежност и свежест;
  • естественост.

Ето защо, в класическите дизайни такива атрибути ще изглеждат много хармонично, придавайки лекота и спокойствие на Вашия дом.

Сред „винтидж“ интериора, който се отличава с различни аксесоари под формата на антики, белите врати се вписват в цялостния дизайн на къщата, а вратите с големи големи стенописи, направени в стила на състарена античност, изглеждат страхотно.

В характеристиките на вратите в стил Рококо, също белият цвят е предпочитан, за да могат да изпъкнат още по-добре красивите орнаменти по крилата.

Не мислете, че авангардните дизайни ще развалят вратите в бял декор, те могат визуално да разширят пространството, особено ако в цялостния дизайн има асиметрични елементи. Този цвят дава определена мистерия и усещане за сила, сила на духа, ободряващ всеки път, когато погледнете антуражните стенописи на бялата врата.

istockphoto 457344275 612x612 1

Уникална комбинация от декоративни елементи

Тези врати, боядисани в бяло, ще създадат свеж ефект, но те ще придадат на Вашия дом още повече красота и деликатност, ако добавите няколко отлични елемента към техния декор. Първо, декорациите определено ще изумят Вашите гости, още от първата минута. И тук няма значение какви форми ще бъдат използвани, основното е, че производителите ги правят достатъчно привлекателни и уникални.

Второ, чрез друг подход от стъклени вложки, ще се подчертае универсалността на дизайна на бялата врата. В същото време стъклото може да бъде обикновено, матово, фигурално и дори направено в различен цветен декор.

Трето, чрез метални контури, свързани със златна рамка, се създава ефекта на истинска аристокрация и благородство. Интериорните врати със сигурност ще зарадват Вашите гости и ще им направят силно впечатление.

istockphoto 495186479 612x612 1

С какво се комбинират интериорните врати в бели цветове?

Мнозина смятат, че бялото в дизайна е доста капризен цвят, но е много лесно да изберете аксесоари за подобни врати. Това са дръжки, панти, брави и други, което определят качеството на вратата и продължителността на живот на самия атрибут.

Белите врати се съчетават много добре със аристократични аксесоари: статуи, картини, декоративни пана. В този случай, те сякаш затварят кръга от елегантност и изтънченост и правят интериора на Вашия дом красив.

В допълнение, белите врати могат да се използват в дизайн, характеризиращ се с минимализъм, където горните аксесоари не се предлагат. Тук атрибутите изпълняват функцията за визуално увеличаване на пространството и ако изберете обикновени врати без никакви декоративни елементи, тогава атмосферата на спокойствие ще се превърне в „цар“ на този дизайн.

Някои дизайнери използват интериорни бели врати, за да украсят интериора на бизнес пространството си, като се позовават на успеха и неустоимостта на този магически цвят. Смята се, че белият декор на офиса допринася за бързото намиране на общи интереси на двете страни и пълното постигане на желаните резултати.

Comments for this post are closed.