istockphoto 660162684 612x612 1

Интериорна бяла врата

Модерният дизайн е мислене извън кутията, непрекъснат парадоксален подход към всеки мебелен атрибут и други аксесоари, предназначени да направят вашия дом уникален и неподражаем. Всеки, който иска да създаде нещо изключително, обръща внимание , които в някои интериори се превръщат в ярък акцент.

Новост в областта на дизайна са интериорните врати в бели цветове. Имаше времена, когато белите врати се свързваха изключително с държавни институции като болници и училища, но сега това е наистина поразителен елемент от всеки дизайн.

Бялото е знак:

  • аристокрация;
  • нежност и свежест;
  • естественост и дори девственост.

Ето защо в класическите дизайни такива атрибути ще изглеждат много хармонично, придавайки лекота и спокойствие на вашия дом. Сред винтидж интериора, който се отличава с различни аксесоари под формата на антики, белите врати се вписват в цялостния дизайн на къщата, а вратите с големи големи стенописи, направени в стила на изтърканата античност, ще изглеждат страхотно тук.

Не мислете, че авангардните дизайни ще развалят вратите в бял декор, те могат визуално да разширят пространството, особено ако в цялостния дизайн има асиметрични елементи. Този цвят дава определена мистерия и усещане за сила, сила на духа, ободряващ всеки път, когато погледнете антуражните стенописи на бялата врата.

istockphoto 457344275 612x612 1

Уникална комбинация от декоративни елементи в бяла интериорна врата

Тези врати, боядисани в бяло, ще създадат свеж ефект, но те ще придадат на вашия дом. Още повече красота и деликатност, ако добавите няколко отлични елемента към техния декор. Първо, това са стенописи, те ще изумят вашите гости още от първата минута, когато очите им паднат на вратата. И тук няма значение какъв формат ще бъде, основното е, че производителите ги правят възможно най-точни.

Второ, това са стъклени вложки, които само подчертават универсалността на дизайна на бялата врата. В същото време стъклото може да бъде обикновено, матово, мозаечно и дори направено в различен цветен декор.

Трето, това са метални контури, свързани със златна рамка, създаващи ефекта на истинска благодат и аристокрация. Интериорните врати със сигурност ще зарадват вашите гости.

istockphoto 495186479 612x612 1

С какво се комбинират интериорните врати в бели цветове?

Мнозина смятат, че бялото в дизайна е доста капризен елемент,но е много лесно да изберете помощни части за такива аксесоари. Това са дръжки, панти, брави и други, което определя качеството на вратата и продължителността на самия атрибут.

Белите врати се съчетават много добре със аристократични аксесоари: статуи, картини, дъски. В този случай те сякаш затварят кръга от елегантност и изтънченост и правят интериора на вашия дом красив.

В допълнение, белите врати могат да се използват в дизайн, характеризиращ се с минимализъм, където горните аксесоари не се предлагат. Тук атрибутите изпълняват функцията за визуално увеличаване на пространството и ако изберете обикновени врати без никакви декоративни елементи, тогава атмосферата на спокойствие ще се превърне в царе на този дизайн.

Някои дизайнери използват интериорни бели врати, за да украсят интериора на бизнес пространство, като се позовават на успеха и неустоимостта на този магически цвят. Смята се, че белият декор на офиса допринася за бързото намиране на общи интереси на двете страни и пълното постигане на желаните резултати.

Comments for this post are closed.