интериорна врата спалня

Доверете се на професионалистите при избор на врати

Не може човек да знае всичко и да може всичко, така е и с вратите. Изберете мястото, от което ще закупувате Вашите врати, въз основа на това, какво предлагат те, но не само като модели. Най-добрият вариант е фирмата да извършва затворен кръг на работа, така ще бъде много по-добре за Вас, защото ще имате възможност всичко да заявите на едно място, така ще спестите време и средства.

Размерчик

рулетка

Заявете размерчик от конкретната фирма, защото на 90% от местата тази услуга е или безплатна или на минимална стойност, така няма да се допусне голяма/ фатална грешка, още в началото. Когато фирмата вземе размери, тя носи отговорност, в случай че не стане, както сте очаквали. Освен това ще се възползвате от препоръките им за конкретни модели.

Избор на врати

избор на врата

Когато дойде ред да изберете моделите, всеки има различни предпочитания за това, било то като цвят, с повече или по малко стъкло – тези неща ги избирате Вие. Оставете на консултанта обаче, да Ви обясни за техническите характеристики на вратите, защото те са много важна част от вратата и не всичко е външен вид. Спрете се на нещо, което ще Ви върши работа дълги години! Защото ако изберете нещо евтино и некачествено, ще Ви излезе по-скъпо! Още нещо, което клиентите пропускат е липсата или наличието на праг в комплекта. Предимствата и недостатъците на праг при вратите са необходима информация, която да вземете предвид, както и особеностите на касата и первазите, с която идват вратите.

Монтаж

Когато дойде времето за монтаж на вратите, изберете същата фирма, от която сте закупили вратите да ги монтира, защото така те ще отговарят за монтажа и гаранцията на вратите ще Ви бъде сигурна. Друг плюс, е че цената ще е по-ниска, в сравнение с друга фирма. Винаги, когато оставите монтажът на професионалисти, ще имате в пъти по-малко проблеми, от колкото, ако Вие сами монтирате вратите, защото може да нараните покритието, което обикновено не се покрива от гаранцията.

Ако следвате тези съвети не бихте имали проблем нито с избора на врати, нито с монтажът на вратите! Понякога евтиното излиза скъпо, затова добре преценете, дали трябва да отделите пари за вратите си, тях не ги сменяте всеки ден.

Comments for this post are closed.