Врати според стила

Видове врати въз основа на стила

За Ваша информация, видовете врати също могат да бъдат класифицирани въз основа на стила. Какви са те? Продължете да четете, за да разберете!

Шарнирни

Проходните врати или така наричаните от някои – шарнирни врати, са най-често използваните врати в нашите къщи. Единият край на вратата е монтиран на шарнирни панти оттам и идва тяхното име.

 Холандски врати

Холандските врати са лесни за разпознаване благодарение на стила си. Те са разделени хоризонтално и имат различни панели за горната и долната част. Такава врата може да бъде добър избор, например, за помещения като зоната за готвене.  Също така са много удобни, когато имате куче или дете, което не искате да има достъп до определено помещение. Тези врати ще осигурят Вашето спокойствие за тях.

Джобни врати

Джобните врати, всъщност са съществували от много години, но те наскоро получиха сериозна привлекателност на пазара. Нека Ви информираме, че джобните врати не са нищо друго освен врати, които се придвижват навън и извън зоната предвидена в стената. Те са изключително удобни и не заемат от пространството в помещението.

Плъзгащи врати

Плъзгащите врати, както и джобните, имат една и съща функция. Изключително по-практични от обикновените, тъй като спестяват място в помещенията при отваряне.  Получавате стил и практичност в едно. Те осигуряват лесен достъп до помещенията.

 Френски врати

Ако търсите нещо значимо и атрактивно, френските врати биха били идеалният избор. Тези врати се държат върху пантите, поставени от всяка страна на отвора и се люлеят една към друга, като се събират в центъра. Когато се отворят и двете странични врати, те осигуряват един прекрасен и широк изглед.  Тези видове са една малка част от един добър и изключително богат избор за всеки вкус и интериор.  Не правете компромис, когато става дума за Вашия дом. Не пренебрегвайте факта, че визията на дома Ви е огледало на самите Вас.

Comments for this post are closed.