Бяла интериорна врата

5 Прости правила с вашата половинка да изберете точната врата

Проучване на възможностите

Пазарното проучване е необходимо – живеем във време, в което всеки човек може да провери каквото пожелание само чрез своя смартфон. Трябва да набележите няколко модела, които бихте искали да видите на място, да разгледате къде и как вървят цените, какъв е вноса, срокът на гаранцията, период на доставка и цената на монтажните услуги. Естествено е с Вашата половинка да сте на различни позиции и ако някой модел, който само единият харесва е добре вторият да бъде убеден с аргументи и разбира се една мила усмивка, придружена със заветното: „много, много, много моля …няма да искам повече рокли до края на месеца”.

Организация на времето

Втората ключова стъпка – ако ще си избирате интериорни врати Ви очаква много работа, защото започвате да търсите подходящ цвят, който да отива на ламперията или на новия Ви ламинат, а ако търсите входна, то трябва да пасва с интериорните или да е различен контраст, който определено да подчертава нейната уникалност, вариантът, в който търсите и двата вида врати ще забави процеса, но резултатът накрая за дома Ви определено ще бъде брилянтен – именно поради тази причина имате нужда от правилен маршрут, по който ще обиколите набелязаните шоуруми.

Удовлетворяващо решение

След обиколката трябва внимателно да разгледате брошурите и каталозите, които са Ви дали, да започнете да си представяте дома си с определен модел и цвят. Тук е времето на разногласията и „аз искам тази…но по-добре да е която ти искаш”…в този момент е много важно да намерите компромисно решение все пак идеята е и двамата да сте удовлетворени.

Най-добрата цена

След постигането на консенсус е време да вземете решение – кога ще се направи поръчката? Все пак трябва да се попита и за цена на дейността по монтажа – дали някъде има промоция и какво да направим, за да се възползваме?

Търпение

Уточнихме модела, цвета, шоурума и монтажа – значи е време само спокойно да чакаме – да стане време за истинските промени. Защото всяка промяна дава надежда за едно ново красиво начало, с новия интериор в дома ще има куп красиви спомени създадени от уюта и любовта!

Comments for this post are closed.