Бяла интериорна врата

5 Прости правила с вашата половинка да изберете точната врата

Проучване на възможностите

Пазарното проучване е необходимо – живеем във време, в което всеки човек може да провери, каквото пожелание само чрез своя смартфон. Трябва да набележите няколко модела, врати, които бихте искали да видите на място, да разгледате къде и как вървят цените, какъв е вносът, срокът на гаранцията, период на доставка и цената на монтажните услуги. Естествено е с Вашата половинка да сте на различни позиции и ако някой модел, който само единият харесва е добре вторият да бъде убеден с аргументи и разбира се, една мила усмивка, придружена със заветното: „Много, много, много моля …няма да искам повече рокли до края на месеца!”.

Организация на времето

Втората ключова стъпка – ако ще си избирате интериорни врати Ви очаква много работа, защото започвате да търсите подходящ цвят, който да отива на ламперията или на новия Ви ламинат. Ако търсите входна, то трябва да пасва с интериорните или да е различен контраст, който определено да подчертава нейната уникалност. Вариантът, в който търсите и двата вида врати ще забави процеса, но резултатът накрая за дома Ви определено ще бъде брилянтен. Именно поради тази причина, имате нужда от правилен маршрут, по който ще обиколите набелязаните шоуруми. Доверете се на специалистите при избора на врати, на място те ще Ви насочат, предложат идеи и ще Ви дадат яснота за целия процес по евентуалната Ви поръчка.

Удовлетворяващо решение

След обиколката трябва внимателно да разгледате брошурите и каталозите, които са Ви дали, да започнете да си представяте дома си с определен модел и цвят. Тук е времето на разногласията и „Аз искам тази…но по-добре да е, която ти искаш.“ и т.н.  В този момент е много важно да намерите компромисно решение, все пак идеята е и двамата да сте удовлетворени.

Най-добрата цена

След постигането на консенсус е време да вземете решение – кога ще се направи поръчката, все пак трябва да се попита и за цена по дейността на монтажа, дали някъде има промоция и какво да направите, за да се възползвате бързо.

Търпение

Уточнихте модела, цвета, шоурума и монтажа, значи е време само спокойно да чакате, да стане време за истинските промени. Защото всяка промяна дава надежда за едно ново красиво начало, а с новия интериор в дома ще има куп красиви спомени създадени от уюта и любовта!

Comments for this post are closed.