Модни аксесоари за врати

Аксесоари за врати

Аксесоарите за врати обикновено са нещата, за които се сещаме, когато решим да избираме и купуваме врати. Те обаче не са за подценяване и могат не само да подобрят цялостния външен облик, но и да бъдат изключително полезни. Ето няколко идеи, от които можете да изберете и своите малки неща за вратите.

Вратите център на дома

Шпионка

Шпионката е първото, за което се сещате след като изберете модела врата. Тя е задължителна, ако сте родител и на главата си имате малки деца, на които може да се наложи да остават сами вкъщи понякога. Има доста варианти, така че ще можете спокойно да я съчетаете с облика и цвета на който и да е модел врата.

Чукче за врата

Това определено е един красив и стилен аксесоар, който не е чак толкова полезен, но определено ще придаде стил и шикозност на всяка врата. И тук разнообразието е голямо. Можете да заложите на нещо класическо или винтидж като вариант. Вратата Ви ще изглежда наистина красиво и аристократично, ако изберете подобен аксесоар.

Дръжки

Дръжките, разбира се, са неизменна част дори и при най-скучните модели врати. Можете да поставите, както нормална движеща дръжка, така и пасивна. Помислете добре, с коя ще Ви бъде по-удобно, особено ако до този момент сте били със стандартна. Няма да е много забавно, ако отидете до магазина и забравите да вземете ключовете със себе си. Макар че и тя си има предимства, защото няма да се притеснявате, дали случайно не сте забравили да заключите.

Дръжките, както и всички останали аксесоари, е необходимо да бъдат в хармония със съответните видове стилове врати, било интериорни или външни. Така дизайнерската линия няма да бъде нарушена, за да изглежда домът Ви перфектен от екстериорна и интериорна гледна точка.

Стопери за врати

Не на последно място Ви предлагаме и този необходим аксесоар на може би, всички врати в дома и офиса. Често се пренебрегва, но по този начин ще запазите стените и мебелите си непокътнати. Можете да вземете стопер за дръжката или долу за пода. Тук отново, ако имате малки деца ще направите добре, ако се снабдите и с двата варианта. Има много и различни модели, които биха паснали идеално и на детската стая. Който и от вариантите да изберете за себе си, няма да сбъркате. Погрижете се не само за добрата визия, но и за сигурността, както на вратата, така и на жилището Ви.

Comments for this post are closed.