Модерна входна врата

Намиране на Вашия перфектен стил за входната врата

Входната Ви врата създава не само приветлив вход за Вашите гости, но и задава стилът на цялата Ви къща. Възможно е да Ви изненада, но стилът на входната врата може да бъде почти толкова разнообразен, колкото стилът на друга функция за декориране на интериор или екстериор. Колониални, традиционни, занаятчии, модерни и други – имате толкова много възможности за входни врати, от които да избирате.

Традиционен стил врати

Това е стил на входната врата, предназначен да отговаря на класически изпълнени с традиция домове. Ако се наслаждавате, живеейки в селска къща и се гордеете с това, това може да е вратата, която ще искате. Докато количеството на видимото стъкло може да е по-малко от някои по-модерни алтернативи, тази входна врата в традиционен стил максимизира това стъкло със сложни и художествени шарки. Освен това този стил на входната врата често е боядисан, внасяйки уникалност в предната част на Вашия дом.

Модерни врати

Точно обратното на традиционния стил, модерните блиндирани врати са за онези, които мислят смело и чийто избор на дом подкрепя това! Либералното използване на стъкло и изобилието от естествена светлина са отличителни белези на модерния стил и това важи за съвременните врати. Всъщност тези врати често разполагат с цели стъкла в основната рамка на вратата. Когато става въпрос за цвят, сивото или черното често е популярен избор за входни врати в модерен стил.

Занаятчийски стил врати

С нарастването на популярността на къщите в занаятчийски стил, входните врати от подобен тип се завръщат. Дори и да не живеете в истинска къща в занаятчийски стил, то вратата може да бъде Вашият начин да отдадете почит на миналите времена. Съчетавайки се с леко селското усещане на занаятчиите, тъмнокафявите цветове са най-популярният избор на този уникален стил на вратата.

Врата в колониален стил

Тези елегантно прости врати стоят отделно от останалите, като се отличават с най-ограниченото използване на стъкло. В допълнение, те също така предпочитат прости дизайни, без богато украсените шарки, които ще намерите в подобни врати в традиционен стил. Като се предпочитат цветове като сини, червени и черни.

Избирайки стила, не спирайте до тук, защото входната врата обича декорацията. Помислете обстойно за външното, както и за вътрешното пространство около вратата. Много собственици на жилища избират да хармонират дома си със стила на вратата, което е напълно в реда на нещата, но други харесват риска и смесването на разнообразните стилове. Последното също е възможно, стига стиловете да се допълват взаимно.

Comments for this post are closed.