Модерна входна врата

Намиране на Вашия перфектен стил за входната врата

Входната Ви врата създава не само приветлив вход за Вашите гости, но и задава стила на цялата Ви къща. Може да Ви изненада, но стилът на входната врата може да бъде почти толкова разнообразен, колкото стилът на друга функция за декориране на интериор или екстериор. Колониални, традиционни, занаятчии, модерни и други – имате толкова много възможности за входни врати, от които да избирате.

Традиционен стил врати

Това е стил на входната врата, предназначен да отговаря на класически, стари домове. Ако обичате да живеете в селска къща и се гордеете с това, това може да е вратата, която ще искате. Докато количеството на видимото стъкло може да е по-малко от някои по-модерни алтернативи, тази входна врата в традиционен стил максимизира това стъкло със сложни и художествени шарки. Освен това този стил на входната врата често е боядисан, като внася жизнено докосване в предната част на вашия дом.

Модерни врати

Точно обратното на традиционния стил, модерните блиндирани врати са за онези, които мислят смело и чиито избор на дом подкрепя това! Либералното използване на стъкло и изобилието от естествена светлина са отличителни белези на модерния стил и това важи за модерните врати. Всъщност тези врати често разполагат с пълни стъкла в основната рамка на вратата. Когато става въпрос за цвят, сивото или черното често е популярен избор за входни врати в модерен стил.

Занаятчийски стил врати

С нарастването на популярността на къщите в занаятчийски стил, входните врати тип занаятчии също се завръщат. Дори и да не живеете в истинска къща в занаятчийски стил, вратата в тип занаятчийски може да бъде вашият начин да отдадете почит. Съчетавайки се с леко селското усещане на занаятчиите, тъмнокафявите цветове са най-популярният избор на този уникален стил на вратата.

Врата в колониален стил

Тези елегантно прости врати стоят отделно от останалите, като се отличават с най-ограниченото използване на стъкло. В допълнение, те също така предпочитат прости дизайни без богато украсените шарки, които ще намерите в подобни врати в традиционен стил. Като се предпочитат цветове като блус, червени и черни.

Докато много собственици на жилища избират да сдвоят дома си със стила на вратата от най-сходното движение, други харесват смесването и съчетаването на стилове на дома и вратите.

Comments for this post are closed.