Антре коледна декорация входна врата

Входната врата обича декорацията

Входовете на вратите са зоните, където започва декорацията на къщата. Докато декорирате тази зона, е изключително важно да я направите в стил съответстващ, нa тази вътре в дома. Въпреки, че всяка стая в къщата се оценява по отделно, когато се гледа цялостно, декорацията на дома трябва да отразява определен стил и да привлича възприятието за цялостно обединение на пространството. Напоследък се произвеждат много различни декоративни предмети за домовете, те са в модерен стил с функционална насоченост.

Декорация пред входа на дома

Веранда столове пейка

Докато големите къщи с архитектура в стар античен стил са украсени с големи, крещящи и богати на вид битови предмети в класически стил, търсенето на по-функционални предмети за бита с по-малки размери се увеличава, с намаляването на използваемите площи на къщите.

Когато работите по входа на вратата, е изключително важно да се съобразите с архитектурата на къщата и да направите обзавеждането в съответствие с общата линия и стил на къщата. Изработват се декоративни постелки за врати, пощенски кутии, празнични декорации предназначени за поставяне на самата входната врата, както и прекрасни саксии с цветя и пейки. Много е важно мебелите, закупени за зоната на входа на вратата, да са подходящи. Не бива да се забравя, че това пространство представя и къщата. Поради тази причина декорацията на стените около входа на вратата също е изключително важна. При новите къщи, преди да декорирате входа на вратата, първо трябва да вземете решение за фасадната боя за стената къщата си. Интериорната боя за стена, трябва да изберете в цветове, съвместими с останалите части на дома, като това ще направи зоната на входа да изглежда доста модерна и стилна.

Не пропускайте аксесоарите на вратите, те са важна част не само от практична гледна точка, но и от декоративна. Всички те  –  шпионки, дръжки, чукчета създават и допълват входната врата, правейки я уникална и красива.

Декорация в антрето на дома

Тук фантазията Ви може да се развихри! Вземете предвид, че голямата мебел може да блокира входната врата, правейки коридора или антрето Ви да изглежда много тясно, дори тъмно и неприветливо. Снабдете се с огледало, надписи гласящи – „Добре дошли!“, както и с практични стелажи за обувки и закачалки, лампи, но разбира се, в стил хармониращ с интериора.

Закачалките с форма на тръба, са сред моделите, които напоследък станаха доста модерни, а откритите модели рафтове за обувки също са сред търсените. Можете сами да решите хармонията на цвета и стила. Не е толкова трудно да уловите съвпадащите елементи и цветове в интериора. Разглеждайки всички части цялостно, декорацията трябва да отразява характера на къщата. Дори, не всичко да е подредено по правилния начин, то това също може да се приеме като леко хаотичен, но Ваш уникален почерк. Необходимо е да се уверите, че линията на аксесоарите следва посоката и стила на дома.

Обзавеждането на зоната около входната врата е предизвикателство, за което не Ви трябват дипломирани интериорни специалисти. Вложете своя усет, той никога няма да Ви подведе!

Comments for this post are closed.