Плъзгаща интериорна врата към стая

Как да направите по-лесен подбор за цвят за интериорните врати?

Когато желаете да обновите жилището си или Ви предстои ремонт се сблъсквате с трудния избор – какъв да бъде цветът на интериорните врати? Дали, те трябва да бъдат в една тоналност, или с различна тема и как да подхождат на цялостната визия в дома Ви. При взимането на това важно решение, трябва да се съобразят – стила на жилището, колко светлина влиза в помещенията и какво е осветлението.

Интериорна врата със светли тонове

Светлите тонове създават усещането за пространственост и правят обликът на дома Ви по-светъл. Интериорни врати Стара Загора със светъл, неутрален естествен цвят ще подхождат почти на всяко интериорно решение, било то във „винтидж” стил, съвременна класика, минимализъм или модернизъм. Светлите врати с топъл червеникав нюанс придават на стаята уникален комфорт и отлично се съчетават с модернистичния и съвременен стил на обзавеждане.

210 Y 1

Белият цвят при интериорните врати

Белият цвят, както и всички негови нюанси създават романтичен и модерен характер в дома Ви. Белият цвят намалява интензивността на останалите цветове в обзавеждането и лесно би могъл да се съчетае или да се вмъкне в контраст. В помещения, които са с доминиращ интензивен цвят на стените или обзавеждането, светлият избор на врати Стара Загора улавят контраста и подчертават линията на интериора.

Вътрешни врати в тъмни нюанси

Тъмните тонове за интериорните врати са функционално и класическо решение. Те лесно биха могли бъдат контрастиращ акцент със стенната облицовка, но е хубаво да не са доминиращи в обзавеждането. Тъмните врати придават на стаята строг и запомнящ се вид. Те са подходящи за помещения притежаващи естествена светлина. Изборът на тъмен нюанс, придава строг и запомнящ се вид на Вашия дом. Това решение е най-удачно за класически и минималистичен стил на интериора.

Как да изберете цветът на интериорните врати

За да направите избора си на цвят значително по-лесен, трябва да  прецените, дали вътрешните врати ще са в противоположност с входната врата или ще бъдат максимално съвместими и идентични. С решение за бели интериорни врати, никога не бихте сгрешили, но все пак те изискват и грижа. В своя избор Вие трябва да визуализирате реалните си очаквания и представи за усещането и настроението, което ще Ви носи новият облик на дома Ви, тогава наистина ще сте сигурни.

Comments for this post are closed.